miércoles, marzo 21, 2007

ens la volen fotre...

Després d'uns anys en que semblava que els governs occidentals havien deixat de banda els seus plans energètics-destructius pel que fa al tema de l'energia nuclear, en els últims temps els tambors de guerra nuclears estan tornant a sonar als mitjans de comunicació. Esperonats per la fi irreversible i cada vegada més propera del petroli i emprant de vegades arguments pretesament ecologistes (pretesament per qui els usa, no pels arguments en sí) tals com el canvi climàtic, els governs occidentals i no estan posant fil a l'agulla en el tema de l'energia nuclear. L'últim dels seus despropòsits en terres catalanes el podeu veure en aquest article del vilaweb.
La idea és ficar un abocador nuclear a les comarques de Tarragona, cosa que els pobles de la zona no pensen admetre. Si voleu consultar les seves propostes, cliqueu aquí. Si voleu solidaritzar-vos amb les seves reivindicacions, aquí. També podeu trobar d'altres webs antinuclears, fins i tot del poble del que escriu això. Si voleu saber com és un cementiri nuclear, aquí.
Apa! Salut i antinuclearització!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ña! Tio Espaider me aburro muchito! :( Se ma ido el novio a Lleida a cenar ¬¬ y a la Alia la an mandao a la kama... Y encima tu tas ido x ai... ¬¬
NO TENGO A NADIE PARA ABLAR SOBRE EL MOVIMIENTO!!!!!!!!!!!!!!!!

Y rekuerda: si empezaste a ablar d katalanismo y demas fue x apartarte dl buen kamino......

EL KAMINO DEL MOVIMIENTO!!!!!!!!!!!!


WUAAHAHAHAHAHHAHAH

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD





Bueno akabas d llegar pa tokar los kojones............. ¬¬

t'estimo petit !!

pollastreraul dijo...

jijijiji
jujujuju
jojojojo
jejejeje